Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Βάφτιση σε μοναστήρι




Σε αυτό το πανέμορφο μέρος βαφτίσαμε το γιο μας. Και το όνομα του Γιώργης. Το μέρος είναι πανέμορφο, αξίζει τον κόπο να το επισκεφτεί κανείς. Πρόκειται για το μοναστήρι του Οσίου Εφραίμ στην Κονταριώτισσα Πιερίας. Ένα μοναστήρι εντυπωσιακό που προτιμάται από πολλούς γονείς για την βάφτιση των παιδιών τους και όχι μόνο από την Κατερίνη αλλά και από Θεσσαλονίκη και από Αθήνα. Είναι μια ωραία ιδέα αφού στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε το τραπέζι να γίνει εκεί και να μαγειρέψουν οι μοναχές νόστιμα και πολύ περιποιημένα πιάτα με αγνά υλικά και αρκετά οικονομικά.



 Εγώ με το μικρό μου αγοράκι.

Οι μπομπονιέρες ήταν σαπουνάκια. Πολύ μυρωδάτα, οικολογικά σε διάφορα σχέδια και μυρωδιές  και σε καλή τιμή τα βρίσκετε εδώ:


Η υπεύθυνη είναι γλυκύτατη και πολύ φιλική, τα στέλνει με μικρή χρέωση σε όλη την Ελλάδα!


Το αμπαλάζ το κάνει η μαμά. Εγώ διάλεξα αυτό γιατί είναι οικολογικό και πρωτότυπο. Και αφού δεν είχα χρόνο αυτή την φορά να ζωγραφίσω καδράκια και πουγκάκια ικανοποίησα έτσι τη δημιουργική μου διάθεση.
Χρησιμοποίησα σακουλάκια ανακυκλώσιμα που τα προμηθεύεστε με το κιλό. Τα 200 κομματια κάπου 3-4Ε. Κορδέλες βέβαια, αράχνη λαχανί για τα σαπουνάκια, σακουλάκια διαφανή για τα κουφετα για να μη μυρίσουν από το σαπούνι και όλα αυτά συμπληρώθηκαν από τις ωραίες εικόνες που αγόρασα ιντερνετικά εδώ http://www.etsy.com/people/lovecreationgal και εκτύπωσα στο φωτοτυπάδικο ( αδόκιμος όρος...) της γειτονιάς μου. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και μια στάμπα στα σακουλάκια ή ακόμη και να τα εκτυπώσετε.



Καλή συνέχεια!





4 σχόλια:

Νίκη είπε...

Να σας ζήσει και να τον χαιρεστε πάντα γερό και χαρούμενο!!
Πραγματικά πολύ πρωτότυπες οι μπομπονιέρες του και πολύ όμορφες!
Φιλιά!

Ανεράιδα είπε...

Να το χαίρεστε, πάντα γερό και χαρούμενο!!!! Υπέροχο το μέρος, το ίδιο και οι μπομπονιέρες, πολύ πρωτότυπες!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ?ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ONLINE ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα μπορουμε να εχουμε μια επαφη με ε-μαιλ για καποις λεπτομερειες;;

παιδικές ζωγραφιές

ο κόσμος των παιδιών είναι ο μαγικός κόσμος που όλοι ψάχνουμε!