Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ένα παλιό βάζο, μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και ένα ευχαριστώ.

Εδώ και κάποιες μέρες ασχολούμαι με παλιά βάζα που θέλω να τα μεταποιώ με κορδέλες και με μπογιές, δεν έχω κάνει πολλά ακόμη αλλά προβλέπεται ότι θα είναι μια νέα δημιουργική απασχόληση και φυσικά ωραία ιδέα για παιδικά πάρτυ και βαφτίσια. Τα έβαψα με ακρυλικά, πρέπει να τα περάσω και με βερνίκι για να μην ξεβάφουν. Τα χρώματα για γυαλί μου φαίνονται λίγο ψεύτικα. Θα ήθελα τη γνώμη σας.
    Πάντα το ίντερνετ είναι μια πηγή έμπνευσης για μένα. Τελευταία είχα ανακαλύψει το μαγαζάκι μιας κυρίας στην Αθήνα, της Μαρίας Χατζηδημητρίου, βλέπω όσα κάνει και πραγματικά έχω χαζέψει, σας βάζω μερικές, αν θέλετε περισσότερες αυτή είναι η σελίδα της
και γιατί όχι να πάτε και στο μαγαζάκι της.

   Με κάτι άλλο που ασχολήθηκα αυτές τις μέρες ήταν αυτό το αλμπουμάκι. Πρόκειται για μια κάρτα  από τις πρώτες scrapbookers που γνώρισα,  την φίλη μου και φωτογράφο  Γεωργιάννα.  Μαζί με τις όμορφες φωτογραφίες που βγάζει, ασχολείται με άλμπουμ και κάρτες, θα τη βρείτε στον όμορφο χώρο της ARTE DI TRE στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης μαζί με τη συνεργάτη της . Η καρτούλα ήταν χριστουγεννιάτικη και αγόρασα χειροποίητο χαρτί που το έκοψα στις διαστάσεις της κάρτας και το έρραψα μετατρέποντας τη σ' ένα μικρό αλμπουμάκι για τα καδράκια μου.





 Τέλος να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, υγεία και όμορφες στιγμές. Δεν έχω πάντα τον χρόνο να βλέπω όσα όμορφα βάζετε στο blog σας και ούτε γράφω σχόλια αλλά όσα βλέπω είναι πηγή έμπνευσης και όμορφη παρέα. Σας ευχαριστώ και Καλή χρονιά!

παιδικές ζωγραφιές

ο κόσμος των παιδιών είναι ο μαγικός κόσμος που όλοι ψάχνουμε!