Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Διασκεδάζοντας σπίτι...


Ήθελα πριν από καιρό να πάρω μαξιλάρια για το δωμάτιο του μικρού μου, τελικά σκέφτηκα να κάνω κάτι μόνη μου για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος μου. Δεν πιάνουν ιδιαίτερα τα χέρια μου και έτσι βρήκα μια λύση που τα συνδίαζε όλα. Στα ΙΚΕΑ, πουλάνε κάποια μαξιλαράκια στα 4Ε περίπου που μοιάζουν περισσότερο με εσωτερικό μαξιλαριού, έκοψα τις ετικέτες, έωαλα το αυτοκινητάκι από άλλο ύφασμα και με μαρκαδόρο για ύφασμα έκανα τα πράσινα γυαλιστερά σχέδια. Οικονομικά, εύκολα και δημιουργικά!

Η νέα μου αγάπη είναι η τσόχα. Αν και τα καδράκια είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο πάντα γοητευόμουν από τις τροποποιήσεις και τις αλλαγές. Αυτά είναι όσα έκανα με τη τσόχα. Από πίσω φαίνεται μια ραπτομηχανή που πήρα από τα lidl΄, ήταν η τελευταία και πήρα με χαρά να διαβάζω τις οδηγίες όταν έφτασα στο σημείο που πρέπει να βάλεις το μασουράκι στη βάση της μπομπίνας, αυτό που είναι κάτω από τη βελόνα αλλά βάση μπομπίνας άφαντη. Δεν υπήρχε μέσα και τώρα πρέπει να την επιστρέψω και δεν έχει άλλη. Αααααααααχ!!!

Αυτό το στεφανάκι έγινε με τσόχα, ας μην είναι αυστηρές μαζί μου όλες οι έμπειρες και χρυσοχέρες, οι ατέλειες φαίνονται αλλά όλα γίνανε στο χέρι και με τον μικρό μου Χάρη να με τραβάει από το πόδι. Το ίδιο ισχύει και για το πορτοφολάκι πιο κάτω. Φαίνεται πιο φουσκωμένο από τη μια πλευρά γιατί έχω το κινητό!!!χιχιχι.

παιδικές ζωγραφιές

ο κόσμος των παιδιών είναι ο μαγικός κόσμος που όλοι ψάχνουμε!