Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

παιδικά δωμάτια και πρωτότυπες ιδέες





Μερικές όμορφες ιδέες για να στολίσετε τον χώρο και το παιδικό δωμάτιο, σε λίγες μέρες έρχεται το δεύτερο μωρό μου και έψαχνα εικόνες που με ηρεμούν και μου φτιάχνουν τη διάθεση!

Δεν είναι τέλεια ιδέα το κλαδί με τα πουλάκια;;;

για το σχέδιο δείτε εδώ

Όταν έφτιαχνα το παιδικό δωμάτιο σκέφτηκα να κάνω κάτι διασκεδαστικό και έτσι επέλεξα να βάψω μια ντουλάπα ΙΚΕΑ με οικολογική μπογιά που μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε μαυροπίνακα, υπήρχε σε διάφορα χρώματα αλλά εγώ επέλεξα το μπλε. Αφου πέρασα με αστάρι την επιφάνεια με δύο στρώσεις έγινε ένας ωραίος πίνακας και με τις κιμωλίες σημείο δημιουργίας. Αν και η εικόνα είναι θολή και βγήκε σε φάση ανακατάταξης, ήτοι ακαταστασίας, ωστόσο έχετε μια ιδέα!




     Ακολουθούν υπέροχα και παραδειγματικά τέλεια τακτοποιημένα παιδικά δωμάτια, ως πότε;;;

Λατρεύω τα παιδικά κάδρα και είναι αυτό που με έχει παθιάσει αυτό τον καιρό, προσπαθώ να βελτιώνομαι αλλά με ένα μωρό έτοιμο να βγει και ένα άλλο να κυκλοφορεί δυστυχώς νιώθω ότι τίποτα δεν ολοκληρώνω όπως θέλω!
Απορώ με την έγκυο της παραπάνω φωτογραφίας, οκ και εγώ κάνω διάφορα ακροβατικά και βάφω επίσης πολλά αλλά αυτή...Τι να πω;;;
περισσότερες φώτος

Και ακόμη περιμένω και άλλους τολμηρούς για το Pay forward. Έχω αρκετά παιδικά καδράκια και σελιδοδείκτες να στείλω, θα με προλάβει ο πελαργός, άντε τολμήστε και εσείς,έχει την πλάκα του!!!





13 σχόλια:

Νίκη είπε...

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!
Αχ, είναι η πιο συγκινητική στιγμή όταν τα πρωτοαντικρίζεις και τα κρατάς στην αγκαλιά σου!Όλες μου οι ευχές κοντά σου!
Οι ιδέες σου είναι φανταστικές,ειδικά τα πουλάκια στο κλαδί!Όμως αυτά τα τόσο τακτικά δωμάτια δεν νομίζω πως είναι πάνω σ'αυτό τον πλανήτη,ειναι αδύνατο να κρατηθούν έτσι, εκτός κι αν τα παιδιά λείπουν στον παππού και τη γιαγιά!
Στο παιχνίδι σου δεν συμμετέχω γιατί ήδη έχω πάρει μέρος σε άλλα δυο μπλογκ, και θα ήταν αδικία.Πήρα όμως καμβα να φτιάξω σελιδοδείκτες κι ήθελα να ρωτήσω αν τους κάνεις κάτι για να σκληρύνουν ή τους αφήνεις έτσι;
Συγγνώμη για την πολυλογία, καλό βράδυ.

val είπε...

Πράγματι Νίκη είναι συγκινητική στιγμή αν και εμένα με έχει κατακλύσει το άγχος και σκέφτομαι μόνο την καισαρική και την κούραση μετά αλλά που θα πάει θα το δουλέψω μέσα μου.Κρίμα που οι περισσότεροι το έχετε ήδη παίξει το παιχνίδι μάλλον άργησα λίγο...Τους σελιδοδείκτες μόνο τους σιδερώνω αφού τελείωσω με ζωγραφική και δαντέλες ή τους ράβω με άλλο ύφασμα για να είναι πιο ανθεκτικοί και πάλι τους σιδερώνω, επίσης μπορείς να βάλεις και χρυσόσκονη από πίσω για να μην φαίνεται άσχημο. Περιμένω τα αποτελέσματα!

Νίκη είπε...

Val μου, ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες.Οι σελιδοδείκτες είναι κάτι που αγαπώ και έχω αρκετούς.Θα τους δοκιμάσω σίγουρα.
Ευχομαι να ξεπεράσεις το αγχος και να κρατήσεις τη γλυκιά αναμονή μονάχα.Δεν ξέρω πως είναι μια καισαρική,δε χρειάστηκε σε κανένα από τα τρία μικρά μου, καθώς κι ο γιατρός ήταν φανατικά υπέρ των φυσικών μεθόδων.Αυτό βέβαια την τελευταία φορά λίγο έλειψε να μας βάλει σε περιπέτειες, τόσο που εκ των υστέρων θα προτιμούσα την ασφάλεια της καισαρικής,αν ξαναβρισκόμουν σ'αυτή τη θέση...
Ολα να πάνε καλά, καληνύχτα και μια αγκαλιά από μένα!

Λαμπρινή είπε...

Η κυρία με την κοιλιά,κάτι μου θυμίζει...!Πολύ όμορφα όσα μας έδειξες και τα πουλάκια στο κλαδάκι είναι όνειρο!!Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

NANTIA είπε...

Καλημέρα Βάλια μου! Πολύ όμορφες ιδέες και εικόνες, αν και αυτή της εγκύου, μόνο που την βλέπω....ζαλίζομαι!
Με το καλό και συ!
Καλή εβδομάδα!

val είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια!

Magdalene B. είπε...

με το καλό να έρθει το νέο μωράκι!πολύ ωραία ιδέα τα πουλάκια στο κλαδί!καλώς σε βρήκα!

Dizzy button είπε...

Αχ, με το καλό να έρθει να το μωράκι σου! Πολύ γλυκιά ιδέα τα υφασμάτινα πουλάκια!

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

ΩΩΩΩΩΩ! Σχεδόν ζηλεύω... :)
Κι εγώ έκανα τρεις καισαρικές και ζορίστηκα πολύ και πριν (κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης) και μετά αρκετά... Όμως η ευτυχία που νιώθεις μεσα από αυτή τη διαδικασία είναι ανυπέρβλητη... Με το καλό γλυκειά μου Βάλια!!!!!

Τα λουλουδάκια είναι απίστευτα όμορφα!!!!!

val είπε...

Πολύ με συγκινούν όσα μου γράφετε όλες, ειλικρινά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και για τα ενθαρρυντικά και γλυκά σας λόγια. Να είστε όλοι καλά! Ευχαριστώ πάρα πολύ!

faraona είπε...

Με το καλό Val .
Με το καλό να υποδεχτείς την νέα ζωούλα κορίτσι μου.
Την καλημέρα μου.

Ανεράιδα είπε...

Πολύ ωραίες ιδέες! Με το καλόοοο!!

apinkdreamer είπε...

ηρθε το μωρακι; τα δωρακια που μου εστειλες ηρθαν σημερα και χαρηκα τοσο πολυ!!! ειναι υπεροχα ειδικα τα κουτακια! σε ευχαριστω πολυ ! να εισαι καλα εσυ και το μωρακι!

παιδικές ζωγραφιές

ο κόσμος των παιδιών είναι ο μαγικός κόσμος που όλοι ψάχνουμε!