Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Ένα νέο καδράκι!Αυτό είναι το νέο μου καδράκι από μια σειρά από καδράκια με αριθμούς και την ελληνική και αγγλική αλφάβητο. Είναι πιο μεγάλο από αυτά που δείχνω συνήθως, είναι 40χ60 και ένας συνδυασμός ζωγραφικής και υφάσματος. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετή δουλειά γιατί είναι 10 μικρά πινακάκια μαζί αλλά στα παιδιά αρέσει πάρα πολύ. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μαζί τους. Χωρίστε το τελάρο σε 10 μέρη και βάψτε τα με διαφορετικό χρώμα, έπειτα μπορείτε να κάνετε κολάζ από περιοδικά, από χαρτιά περιτυλίγματος ή να ζωγραφίσετε παραστάσεις που τους αρέσουν ή που τις αναγνωρίζουν.
 

Στα παιδιά αρέσουν πολύ οι ανάγλυφες λεπτομέρειες, όπως τα λουλουδάκια στο 9. Οι φωτογραφίες δεν είναι καλές γιατί κάποιος έχει κάνει την φωτογραφική μου παιχνίδι και το φλας έχει χαλάσει!

Ο ένοχος!

  Οι δυο τελευταίες φωτογραφίες είναι από τις τελευταίες μας εξορμήσεις στην εξοχή. Κάθε Κυριακή πηγαίνουμε βόλτα σε γειτονικά χωριουδάκια και βλέπουμε και μαθαίνουμε τα ζώα που μέχρι τώρα του τα έδειχνα στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τα παιδιά από την επαφή με τα ζώα.
 Καλή μέρα να έχετε  και να κάνετε και εσείς τέτοιες κοντινές εκδρομούλες είναι όμορφη εμπειρία για όλους γιατί μια βόλτα  στην φύση είναι πάντα υπέροχη!5 σχόλια:

Vana είπε...

Υπέροχο το καδράκι σου! Πολύ όμορφη η ιδέα εξόρμησης τις κυριακές με την οικογένεια...Μπράβο σας!

Maria Z είπε...

Πανέμορφο το καδράκι σου!!! Εχεις τόσο δίκιο για τις εξορμήσεις και την γνωριμία των παιδιών με τα ζώα!!!!

foufoula89 είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...ΓΛΥΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΚΑΛΗ ΣΤΝΕΧΕΙΑ....

Νίκη είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΙΔΈΑ! ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΑΓΟΡΑΣΤΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

NANTIA είπε...

Βάλια μου, αυτό είναι 10 καδράκια, όχι ένα!!! Μπράβο σου! Ο...ένοχος είναι μια γλύκα!

παιδικές ζωγραφιές

ο κόσμος των παιδιών είναι ο μαγικός κόσμος που όλοι ψάχνουμε!