Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

καδράκια

 Το Σαββατοκύριακο μας επισκέφτηκαν κάτι φίλοι και επειδή λόγω κρύου δεν μπόρεσα να πάρω δώρο έκανα το καδράκι αυτό για το μικρό Θοδωρή, η ιδέα φυσικά δεν είναι πρωτότυπη, τα σχέδια όμως είναι. Θα πήγαινε ωραία και ένα ουράνιο τόξο τώρα που το ξαναβλέπω.


Έκανα μια απόπειρα να φτιάξω ένα ξύλινο αλμπουμ για να βάλω τις φωτογραφίες του γιου μου από τη βάφτιση. Αγόρασα από τον επιπλοποιό δύο ξύλα και από το βιβλιοπωλείο ριζόχαρτα και χαρτονάκια, έπειτα ζωγράφισα το εξώφυλλο και έκανα τα γράμματα με πηλό αλλά πίστευα ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσα να το θερμοκολλήσω, ρώτησα και μου είπαν πως δε γίνεται έτσι το έδεσα με κορδέλες εσωτερικά αν και το καλύτερο θα ήταν να βάλω κρίκους. Θα ήθελα τα φώτα σας.


Δώρο για ένα παιδάκι, χρησιμοποίησα ακρυλικά και ύφασμα.





6 σχόλια:

Vana είπε...

Υπέροχες και οι 3 δημιουργίες σου! Ξεχώρισα ιδιαίτερα το τελευταίο καδράκι...Μπράβο σου!

val είπε...

euxaristw polu!

Ανεράιδα είπε...

Οι ζωγραφιές σου μ' αρέσουν πολύ! Έχουν μια φρεσκάδα και έναν αυθορμητισμό!! Όσο για το άλμπουμ, μπορείς με κάποιο τρόπο να κόψεις το ξύλο; Αν ναι, έχω μια ιδέα....

Unknown είπε...

Είναι υπέροχααααααααα!!! Οσο για το άλμπουμ αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς τότε νομίζω οτι οι βίδες θα ήταν η καλύτερη λύση!!!
Φιλιαααααααα

val είπε...

Aneraida mporw na kopsw to ksulo, ti proteineis? Maria euxaristw gia ti sumvouli alla apo pou tis promitheuomaste autes tis vides?

Ανεράιδα είπε...

Συγνώμη Val, σε ξέχασα....λοιπόν, αν μπορείς να κόψεις κάθετα τα δυο ξύλα και να κάνεις τρύπες στις στενές τους μεριές, τότε μπορείς να δέσεις μετά ξύλα και χαρτιά (εσωτερικές σελίδες) με κορδελίτσα ή σπάγγο...Δες εδώ τις οδηγίες: http://aneraida.blogspot.com/2010/06/blog-post_27.html

Αν θέλεις κάτι ρώτα με! Καλή επιτυχία!

παιδικές ζωγραφιές

ο κόσμος των παιδιών είναι ο μαγικός κόσμος που όλοι ψάχνουμε!