Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

παιδικά δωμάτια και πρωτότυπες ιδέες





Μερικές όμορφες ιδέες για να στολίσετε τον χώρο και το παιδικό δωμάτιο, σε λίγες μέρες έρχεται το δεύτερο μωρό μου και έψαχνα εικόνες που με ηρεμούν και μου φτιάχνουν τη διάθεση!

Δεν είναι τέλεια ιδέα το κλαδί με τα πουλάκια;;;

για το σχέδιο δείτε εδώ

Όταν έφτιαχνα το παιδικό δωμάτιο σκέφτηκα να κάνω κάτι διασκεδαστικό και έτσι επέλεξα να βάψω μια ντουλάπα ΙΚΕΑ με οικολογική μπογιά που μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε μαυροπίνακα, υπήρχε σε διάφορα χρώματα αλλά εγώ επέλεξα το μπλε. Αφου πέρασα με αστάρι την επιφάνεια με δύο στρώσεις έγινε ένας ωραίος πίνακας και με τις κιμωλίες σημείο δημιουργίας. Αν και η εικόνα είναι θολή και βγήκε σε φάση ανακατάταξης, ήτοι ακαταστασίας, ωστόσο έχετε μια ιδέα!




     Ακολουθούν υπέροχα και παραδειγματικά τέλεια τακτοποιημένα παιδικά δωμάτια, ως πότε;;;

Λατρεύω τα παιδικά κάδρα και είναι αυτό που με έχει παθιάσει αυτό τον καιρό, προσπαθώ να βελτιώνομαι αλλά με ένα μωρό έτοιμο να βγει και ένα άλλο να κυκλοφορεί δυστυχώς νιώθω ότι τίποτα δεν ολοκληρώνω όπως θέλω!
Απορώ με την έγκυο της παραπάνω φωτογραφίας, οκ και εγώ κάνω διάφορα ακροβατικά και βάφω επίσης πολλά αλλά αυτή...Τι να πω;;;
περισσότερες φώτος

Και ακόμη περιμένω και άλλους τολμηρούς για το Pay forward. Έχω αρκετά παιδικά καδράκια και σελιδοδείκτες να στείλω, θα με προλάβει ο πελαργός, άντε τολμήστε και εσείς,έχει την πλάκα του!!!





παιδικές ζωγραφιές

ο κόσμος των παιδιών είναι ο μαγικός κόσμος που όλοι ψάχνουμε!