Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010




Αν θέλετε να δείτε περισσότερες εικόνες, μπείτε στο site http://sites.google.com/site/ninosparasiempre/ για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail

΄΄πρακτικές συμβουλές Β΄μέρος '



Γδαρμένα σημεία στα παπούτσια.


Εάν έχετε γδάρει τα μαύρα σας παπούτσια, ζωντανέψτε τα, περνώντας εκείνο το σημείο, με ένα χονδρό μαρκαδόρο σε μαύρο χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο

Περνάτε την κλωστή στην βελόνα.


Δεν είναι πάντα εύκολο να περάσετε την κλωστή στην βελόνα. Εάν ρίξετε την άκρη της κλωστής σε βερνίκι για τα νύχια, όταν ξεραθεί θα σκληρύνει και το πέρασμα θα είναι παιγνιδάκι.




Φτερά τα οποία πετάνε.


Για να πλύνετε το κάλυμμα ενός μαξιλαριού, ή ενός παπλώματος με πούπουλα, πρέπει να το αδειάσετε. Δεν θα πετάξουν σε ολόκληρο το σπίτι, εάν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα. Ξηλώστε λίγο στην άκρη το μαξιλάρι, έτσι ώστε να μπορείτε να περάσετε την άκρη τού σωλήνα και μετά ανάψτε την σκούπα. Δεν έχετε παρά να ξαναβγάλετε μετά τα πούπουλα, από την σακκούλα. Θα έχετε βάλει, βέβαια, καινούρια σακκούλα.


Αφράτα πούπουλα.


Στο πλυντήριο, όταν πλένετε ένα μπουφάν με πούπουλα, έχετε στον νου σας να βάζετε στον κάδο, μία μπάλλα του τέννις. Έτσι, θα απλώνεται καλύτερα το πούπουλο και το μπουφάν σας θα είναι πάντοτε φουσκωτό και αφράτο.



Γρατσουνιές στο ξύλο.


Είναι αδύνατον να αποφύγετε τις γραμμές, ο οποίες γίνονται από τα κάπως βαρειά αντικείμενα. Βολεύει να κολλάτε μικρά κομμάτια τσόχας, από κάτω. Εάν γίνει ζημιά, έχετε υπ’ όψιν σας ότι οι γρατσουνιές στο ξύλο, μπορούν να διορθωθούν με λίγο τρίψιμο με λεπτό γυαλόχαρτο, στην φορά τού ξύλου. Για να καλύψετε τα γδαρσίματα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μαρκαδόρο, στο ίδιο χρώμα με το βερνίκι τού ξύλου.

παιδικές ζωγραφιές

ο κόσμος των παιδιών είναι ο μαγικός κόσμος που όλοι ψάχνουμε!